maanantai 6. kesäkuuta 2022

Ukrainalle täysi oikeus tulittaa miehittäjä-Ryssän sotilaskohteita myös Ryssän puolella normaalin sotatilan tapaan, sillä eihän voi olla oikeus ja kohtuus, että vain Ryssä saa tulittaa toisen alueita tuhoten kokonaisia kaupunkeja

 
Ukrainalle täysi oikeus tulittaa miehittäjä-Ryssän sotilaskohteita myös Ryssän puolella normaalin sotatilan tapaan, sillä eihän voi olla oikeus ja kohtuus, että vain Ryssä saa tulittaa toisen alueita tuhoten kokonaisia kaupunkeja, alueita, sekä varastaa Ukrainan viljavarastot, väestöä satojatuhansia, sekä lapsia vieden niitä pitkin Ryssälää. Kyseessä kansanmurha, mitä Ryssä tekee. Nyt pitäisi Naton iskeä ennaltaehkäisevästi Kremlin sotarikollisten käärmeenpesään kuten tehtiin Saddam Hussein tapauksessa 2003.

Russia terrorist country
Ranskan munaton ryssäläinen presidentti macron on oikea Ryssän kätyri, joka mielistelee Ryssää täysin kansainvälisen oikeuden vastaisilla kommmenteilla kuten että "Ei saa nöyryyttää Ryssää". Ryssä saatanahan se hyökkäyssodat on aloittanut aina, kuten Ukrainankin kohdalla 2014, laajentaen sitä 24.2.2022 kattamaan kaikki Ukrainan alueet.

Russian warcrimes continues centuries against other nations
Jopa Ryssän viranomaisia on eronnut toimistaan Ryssän sotarikosten takia omaehtoisesti:
Seppo Lehto pj. 
Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys

Ryssä tavoittelee Ukrainan väestön tuhonnan ja kulttuurin, sekä kansankunnan totaalisen tuhonnan lisäksi oheisia Ukrainan maakaasu- ja öljyvarantoja. 

Kun Ukraina otetaan Naton- ja EU:n jäseneksi, niin ko varantojen turvin ei jatkossa tarvitsisi edes harkita sotarikollisen Ryssän energiariippuvuutta ja siihen sortumista.

Ryssän tavoittelemat Ukrainan kaasu- ja öljykentät
   


Finland Ukraine to full Nato membership SeppoLehto
@mielenosoitus
Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys #occupiedTerritories #SlavaUkraini


Eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto https://Eduskuntavaaliehdokas-Seppo-Lehto.blogspot.com historioitsija monitoimimies oikea valtiomies, ei mikään Ryssänkätyri kuten liian moni eduskunnassa.
https://Eduskuntavaalit-Pirkanmaa.blogspot.com
Tampere Pirkanmaa eduskuntaan tuellanne 2023 
kuva 28.5.2022 


 
---------------------------------------
---------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti