keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Luotettava media Seppo Lehto pakinoi: Kommarihuorien ja komupolitruggien paperimedian kylvämä ja väitetty rasismiväite suomalaisia kohtaan on huuhaata. Suojellaan alkuperäkansoja maahanmuutolta Afrikan, Aasian ja Ryssälän kansainvaelluksilta invaasioitla jne, mamuilta ja islamilta? Ehdottomasti väärin tulkittu, kun väitetään alkuperäkansojen suosintaa rasismiksi


Kommarihuorien ja komupolitruggien paperimedian kylvämä ja väitetty rasismiväite suomalaisia kohtaan on huuhaata. 

Suojellaan alkuperäkansoja maahanmuutolta Afrikan, Aasian ja Ryssälän kansainvaelluksilta invaasioitla jne, mamuilta ja islamilta? Ehdottomasti väärin tulkittu, kun väitetään alkuperäkansojen suosintaa rasismiksi. 


Rasismi on nimenomaan islamia, mamutusta, isovenäläisiä invaasioita (mm Georgia, Ukraina) ja alkuperäkansojen tuhontaa 
Kansallismielisinä tuemme Georgian ja Ukrainan itsenäisyyttä? Erilaiset merja yli-anttila, jouko jokiset, ymv ryssäläiset toimittajat eivät tunnusta alueemme miehitystä, vaan vaikenevat ja sensuroivat. 

Ukrainassa sentään tunnustetaan Ryssän miehitys: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001129193.html

Lähteenä: https://meduza.io/en/feature/2016/02/19/you-could-say-we-proved-ourselves
--------------
Ryssän invaasiojoukot harjoittelivat Luganskin alueella n. 70 kilometrin päässä Donetskista 4.2.2016

Meduzan journalisti Georgi Pereborshtshikov on kertonut raportissaan miksi venäläiset ovat lähteneet vapaaehtoisiksi Itä-Ukrainan sotaan ja millaista sieltä on ollut palata. Ryssän raivokkaimmat hyökkäykset laantuivat syksyllä 2015, kun Ryssälän kansanmurhahallinnon presidentti Vladimir Putin käänsi katseensa Syyriaan. Helmikuussa solmittu tulitaukosopimus ”Minsk II” näyttää pitävän edeltäjäänsä paremmin. Venäjän virallisen totuuden mukaan sillä ei ole ollut mitään roolia sodassa.

Putin on toistellut, että Itä-Ukrainassa sotivat venäläiset ovat ”vapaaehtoisia, jotka ovat siellä omalla ajallaan”. Latvian Riiassa päämajaansa pitävä verkkolehti Meduza onkertonut, että tulitauon jälkeen moni venäläinen vapaaehtoinen on palannut separatistien riveistä kotiinsa. Paluu on usein ollut vaikeampi kuin lähtö.

 Journalisti Georgi Pereborshtshikov kertoo Meduzan erikoisraportissaan, että monet ovat sortuneet rötöstelyyn tai ryypiskelyyn. Monet eivät edes ajattele, että he ovat olleet laittomasti sotimassa vieraassa maassa. Osa ei kadu lainkaan lähtöään ja on valmis palaamaan, jos tilanne Itä-Ukrainassa jälleen kiristyy. Meduzan erikoisraportista on uutisoinut myös muun muassa The Guardian. Yhdistyneiden kansakuntien mukaan Ukrainan sodassa on kuollut yli 9000 ihmistä. Yli 20 000 on haavoittunut ja yli 1,5 miljoonaa ihmistä on joutunut jättämään kotinsa

Daria “Phoenix” Moskovalainen Daria liittyi separatistijoukkoihin joulukuussa 2014. Sitä ennen hän työskenteli kiinteistöfirmassa. Myös Daria lähetti ensin humanitaarista apua. Hän kertoo raportissa seuranneensa tilanteen pahenemista levottomana. – Kun taistelut repesivät, en voinut vain istua sivussa. Slaavit tappoivat slaaveja – miten se on mahdollista, hän pohtii raportissa. Daria ei ollut koskaan käsitellyt asetta. Hän kertoo Meduzan raportissa saaneensa kuukauden ”koulutuksen”. – Sen jälkeen kolmasosa lopetti, Luojan kiitos. Muuten taisteluissa kuolleita ruumiita olisi kolmannes enemmän. Darian osasto siirrettiin etulinjaan tammikuussa 2015. Helmikuussa hän oli Debaltsevessa, joka oli sen hetken kiivain taistelupaikka. Pommitukset olivat rankkoja. Moni Darian ryhmästä kuoli. Heitä räjähti kappaleiksi ja osalta jouduttiin amputoimaan raajoja. Daria kertoo, että moni kokenutkin mies menetti järkensä Debaltsevessa. – Joku rypisti otsaansa ja sanoi, etten ole ihminen, jos tämä ei vaikuta minuun. Siitä ei ollut kyse. Käänsin vain tunteeni pois päältä. Minun oli pakko. Daria kertoo raportissa, että hän palasi kotiin hoitaakseen perheasioita. Hän aikoo palata Itä-Ukrainaan, jos tilanne kiristyy. – Tunnelmat ovat sekavat. Kyllä, Moskova luopuu Donbassista. Se on jo niin selvää, että se on melkein tylsä sanoa."

Loppu ( lainatulle)
----------

Ohessa kuvatodistus siitä kuinka Ryssälä kusettaa ja putinistit jakavat valheitaan siitä ettei Ryssä ole sotimassa ja valloittamassa uusia alueita Krimin lisäksiKulttuurihistorioitsija Seppo Lehto: Miehitetyt alueet takaisin kaikille miehittäjä-Ryssälän uhreille, sekä maahanmuutto seis Afrikasta, Aasiasta Eurooppaan = Koska se on yksinkertaisesti rasismia ja suuri vääryys

---------------------------------------------
http://kavkazblogi.blogspot.fi/
-------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti