keskiviikko 1. joulukuuta 2021

Kaikki väkivalta Ukrainaa vastaan on sitä samaa mitä tarjottiin Suomellekin 1939 talvisodan alla Otto-Ville Kuusisen hallitus = Donbas hallinnot puhtaasti pelkkiä kgb-operaatioita

Holodomor Ukrainan kansanmurha


Miehittäjä-Ryssän valheet julkaistaan kriitiikittä jopa valtiorahoitteisessa Ylessä ja erilaisilla "hevonvitun humppaa" kanavilla. 

On totuuden aika: Ei Itä-Ukrainassa mitään "separatisteja" ole ollut. Kaikki väkivalta Ukrainaa vastaan on sitä samaa mitä tarjottiin Suomellekin 1939 talvisodan alla Otto-Ville Kuusisen hallitus = Donbas hallinnot puhtaasti pelkkiä kgb-operaatioita. 
Russia Ryssälä occupant miehittäjä monien kansojen ja valtioiden alueella

Pysytään totuudessa ja muistetaan ne vanhat sananlaskut Ryssästä pätevät edelleen.

Totuus likaisesta Ryssän invaasiosta Ukrainassa


https://Vartiopaikalla.blogspot.com  hyvää analyysiä näistä kgb-toimista Ukrainan itsenäisyyttä vastaan ja miehitysjoukoista kartoin, kuvin etc

Ohessa näyte blogista: Tottahan toki asian voi ilmaista siten, että Venäjä ”otti haltuunsa” Krimin niemimaan, mutta itse tässä kohdin käyttäisin aivan jotain muuta termiä – kyse on miehittämisestä. Samalla tapaa kritisoisin myös kohtaa, jossa kuvataan Venäjän tukevan ”separatistisia asejoukkoja”. Sanotaanko, että edellinen kuvaus (separatistisia asejoukkoja) olisi ollut jollain tapaa ymmärrettävä keväällä ja kesällä 2014, mutta ei enää näin monen sotavuoden jälkeen, jolloin on jo riittämiin todisteita sen puolesta, että kyse on aivan jostain muusta kuin Venäjän tuesta joillekin ”asejoukoille”. Huomioitavaa on myös se, että Venäjän nimeämät komentajat, kuten Venäjän duumaan ”valittu” moskovalaissyntyinen Aleksander Borodai, joka toimi ensin ”varapääministerinä” ja sen jälkeen ”pääministerinä” miehitetyn Donetskin alueella toukokuusta 2014 lokakuuhun 2014, on haastatteluissa alleviivaten todennut ajaen tuolloin vain ja ainoastaan Venäjän kansallista etua. (4)

Seppo Lehto historioitsija Tampere

https://Tartonrauha.blogspot.com muistakaa miten Ryssä toimi Suomen kohdalla kuten Tsetseniaa, Georgiaa ja Ukrainaakin vastaan 1991 jälkeen.

Muistakaa Suomen talvisota alkoi 30.11.1939 Ryssän vastaavilla operaatioilla, kuin mitä se on tehnyt 1991 jälkeenkin eri valtioita kohtaa rajanaapureinaan: Tsetsenia, Georgia, Ukraina 

On suuremman ajattelun ja toimien aika, kuten jo kenraali Patton totesi: Väärä vihollinen, olisi pitänyt edetä Moskovaan.

Itsenäisyytemme alusta muistamme kuinka moskovan oblasti pyrki pitämään Suomenkin hallussaan. Onneksi vapaussoturimme Saksan avulla pystyivät sen estämään, kuten jatkosodassakin Ryssän isoimmat tavoitteet koko Suomen haltuunotosta.


-------------------

----------------
---------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti