sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Historiikkimuistelua yhdistyksemme toiminnan alkutaipaleeltaIlmaisunvapautta loukattiin rajusti perusoikeuksia leikaten kansanmurhaaja ja miehittäjä Vladimir Putinin vierailulla Suomen Joutsenelle 2.8.2005

Historiikkimuistelua yhdistyksemme toiminnan alkutaipaleelta:

Poliittisten toimintavapauksien rikkominen on enempi sääntö, kuin poikkeus silvotussa tynkä-Suomessa, kun kohteena isänmaan miehet ja naiset 

Ilmaisunvapautta loukattiin rajusti perusoikeuksia leikaten kansanmurhaaja ja miehittäjä Vladimir Putinin vierailulla Suomen Joutsenelle 2.8.2005

HALLINTOVALITUS 2.8.2005 JA UUTINEN MIELENOSOITUKSESTAMME PUTINISMIA JA ALUEMIEHITYKSIÄMME VASTAAN

Saavuin 2.8.2005 freelancer toimittajan kanssa ko. Turkusen Suomen Joutsenelle n. klo 11 pintaan. Paikalla oli nuoria ja perheitä ennen Suomen Joutsenta. Alkoi hillitön valokuvaus ja videointi T-ristiin hirtetystä Ryssälän kansanmurhaaja ja sotarikollinen Vladimir Putinia symboloivasta apinasta ja aluepalautuskarttajulisteestamme.

Symboliikka ja mielenosoitusmateriaali oli tismalleen sama mikä oli Lahden miehitetyn Karjalan juhlilla 19.6.2005.


Nuorison kuvausvimman hellittäessä poliiseja alkoi tihkua Suomen Joutsenelta paikalle supisten korvakepuhelimiinsa "nyt ne Karjala takaisin miehet tuli".


Ensimmäinen roteva karpaasi poliisi tunnusti, että: "Joo teiltähän on mielenosoitusilmoituksetkin tulleet, nyt me vaan ohjataan sellaiseen paikkaan missä voitte sitä mieltänne osoittaa". 


Otettiin edelleen taustoista muutama valokuva ja edettiin ryhmän poliiseja saattaessa. Ko. poliisi kieltäytyi tulemasta samaan kuvaan, mutta ilmeisesti pääsi sittenkin kuvagalleriaamme mukaan:)

KUVASALDOA 2.8.2005 SUOMEN JOUTSENELLA MIELENOSOITUKSESTA:

Tästä blogista voitte tarkistella kuvasaldo tästä Suomen Joutsenella olevasta Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y:n Isänmaan Asialla r.y:n ja Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y:n johtamasta mielenilmaisusta.

Poliisit ohjasivat lippusiima- ja kehikkorajoitteiseen paikkaan Suomen armeijan Karjala-laivan linjalle. Kas kummaa kun ei ko. laivan kyljessä samantien mallikkaasti lukenut Karjala logon ja nimen lisukkeena Karjala takaisin;)?
Matkaa Suomen Joutsenelta häkkiaidalla rajatun aidan taakse oli vastoin 2.8.2005 radiouutisten kertomaa oli n. 200 - 300 m, eikä 100 m.
Paikalle ryhmittyi tasaisin välein kymmenittäin poliiseja. Paikalla oli useampia poliisimaijoja, sekä myös suojelupoliisin edustajia ainakin 2 kpl Helsingistä, toinen oli Heikki Maijala (ex-boxari ja laulaja Pave Maijasen veli ja tahotonta komiikkaa kun takanaan näkyi poliisimaijojen rivi), toinen oli ulkoilmassa heikosti kuullen "Jorma Liljendahl"(?) ( ruotsinkielisten nimien ymmärtämiseni on heikohko sen tunnetun pakkoruotsin takia ) Tampereelta Hkin Supoon oman kertomansa mukaan muuttanut. 
Tapasimme aikanaan Pirkkahallissa parisen
vuotta sitten Hulabalooba-messuilla nyt jo eläkkeellä olevan Haralan esiteltyä toisemme toisillemme.

Supon Heikki Maijala käveli rivakasti ohitse, mutta pysähtyi kuitenkin ja palasi hollille heittämään huulta haasteestani:)
silmissään vekkuli kimallus, kun kyselin että onko hän niitä kuorolaisia, jotka on lupautuneet tulla laulamaan kanssamme Vladimir Putinille "Silmien välliin ryssää"-laulua. Kerroin hänelle uutena tietona muistoja aiemmasta Vladimir Putinin vierailusta 3.9.2001 ja siitä kuinka oli tullut suorana tv:stä läpi "silmien välliin ryssää"-laulumme ko. päivänä ja iltaversioista ko. laulu oli leikattu pois. Supon Heikki Maijalaa laulumuistelut nauratti ja hän muisteli, että kyllä sitä vielä 1950- ja 1960-luvuilla poliisikuorotkin lauleli. Täytyy sanoa, että Heikki Maijala on reipashenkinen isänmaallinen suojelupoliisin edustaja, josta nuoremmatkin poliisit saisivat ottaa mallia kuinka voidaan suhtautua reippaasti yhteisen isänmaamme asioihin.
Ehdotan näin julkisesti Heikki Maijalalle nostettavaa kolminkertaista eläköönhuutoa "Kuolema miehittäjä-Ryssällemme! - merkeissä ja Marskin ryyppyä nostettavaksi seuraavassa Supon ylijohdon palaverissa.

Olimme ensin äärimmäisenä vasemmalla lähimpänä ko. rakennuksia parkkialueella, mistä hinattiin mm. auto/autoja pois, samoin kuin roskalava. Alueelle jäi lopulta miehittäjä-Ryssän autoja, joissa ramppasi käyden muutamia suomeakin puhuvia ryssiä, joille esittelin hirttettyä sotarikollista esimiestään Vladimir Putinia kaulakiikussa kokonaisen miehittämättömän Suomen kartan vierellä. 

Tuntui Tehtaankadun / Pietarin / Moskovan KGB-ryssiä ottavan pattiin pikku huulenheittoni: Occupied territories back to Finland, Chesnya etc! Maja  tavarits, baboondog capaka Putin! .. Kyselin ymmärrättekö suomea homohtavalta ryssäkaksikolta joka kävi autoillaan. "Kyllä mje pjuhumme suomea" tuli nuoremmalta ryssältä sujuvasti. "Ymmärrätkö sinä venäjää?" tuli vastakysymyksenä. 


Vastasin: "Da, capaka;)" Tuntui seisahtavan ja räjähtävän paikalleen:), pyörähtäen kantapäillään. Lähti tämän toisen mahdollisen,ei välttämättä ilmeisen, KGB-homon tai mahdollisen parittajaryssän Tehtaankadulta kanssa pois, paikalla kävi viittelöimässä taustalla mustaryssiä ( Petroskoissa 1992-1993 ryssien käyttämä termi mustatukkaisista ) kiivaasti mielenosoituskylttiäni ja minua kohtaan siviilipukuisille Suomen Ulkoministeriön edustajille ( tunnistin aiemmmin UM-merkistään ).

Arvasin, että joudutaan kohta lähtemään toiseen paikkaan ja  lähdimme lähemmäs rantaa, missä oli Aluepalautus r.y:n edustajia kolmisen miestä: Klaus Hemanus ( osoite: Pukinkatu 9, 24100 SALO ), Raimo Kivelä ja jokin ruotsinkielisen nimen omaava tukevahko mies, joka tuli äkkiä ujoksi, kun yritin tarkentaa nimeään.

Paikalla tepasteli myös hevonen ja ratsupoliisi. Sääliksi kävi hevosta kun piti kovalla alustalla tepastella, kun viherikköäkin olisi ollut lähempänä miehittäjäryssien reittiä. Olisi voinut ko. valakka käydä töräyttämässä haisevan vastalauseensa Suomen poliisihevosten puolesta maassamme syöttiläinä käyvien miehittäjäryssien kenkille:)? - Olisi sillä suunnalla ollut varmaan enempi tarvetta:)?

- Toisaalta hevosenpaska on niin hyvää lannoitetta, ettei sitä ilmatteeksi pidä miehittäjille luovuttaa edes vierailun kunniaksi. Sianpaska olisi kenties helikopterista varistettuna ollut anteliaan kansakuntamme paras kiitos miehittäjillemme aluemiehityksistämme ja rosvosaaliskusetuksemme jatkuvuudesta mm. Saimaan kanavamaksuina, mutta ilmeisesti siihen ei voitu ohjata vastikkeetonta lähialueyhteityömäärärahaa edes muutamaa tuhatta euroa?

Paikalla kävi tämä Helsingin Supon poliisi vetoamassa, etten laulaisi tai huutelisi, ettei pojat joudu minua poistamaan. Totesin tässä olevan nyt moraalieturistiriidan, sillä olen naisille luvannut laulaa tilaisuudessa, kun näen Vladimir Putinin. Väitti ymmärtävänsä näkökantani, mutta sanoi, että pojat on saaneet ohjeet ja niitä noudatetaan. Varmemmaksi vakuudeksi kaksi poliisia alkoi toistelemaan hokemana, toinen ilmeisesti tampereen poliisista ja toinen jostain
muualta. 

Tästä keskustelusta ohessa linkki (ei ole enää äänitallennetta) mikä kertonee missä hengessä kiellettiin 200-300  metrin päässä olevan Putinin vierailun takia lailliselta mielenilmaisultamme mielenilmaisun välineet: Huudot ja isänmaallinen laulu.

Oleellista oli tuo pikkasen hätkähdyttävä tietoinen perusoikeuksia rikkova uho mikä kumpusi näistä itseäni nuoremmista poliiseista: 

"Jos ääntä nostetaan puheääntä korkeammalle niin otetaan talteen ja viedään paikalliselle poliisiasemalle ja annetaan sakko poliisin määräysten rikkomisesta. 

Olette kuulleet määräykset", viittasivat Supon Hkin edustajan laulu- ja huutokieltoon. Nauhoitteesta saatte osan ko. keskustelusta livenä, mikä vahvistaa väitteeni, että nyt rikottiin ko. kiellolla vahvasti perusoikeuksia useiden poliisien ja aluepalauttajien toimiessa todistajina. En usko, että ko. kiellon
takana olisi ollut isänmaalliselta vaikuttanut Heikki Maijala, vaan tosiryssäläinen isänmaan petturi, joka on jollain puoluekirjalla päässyt määräävään asemaan poliisiorganisaatiossa, niin että on valmis miehittäjä-Ryssän vierailun aikaan kieltämään jopa tietoisesti kokoontumis- ja ilmaisunvapauksia koskevat perusoikeutemme.

Hallintokantelu 2.8.2005 Turun satamassa Suomen Joutsenen ja Karjala-aluksen luona tehdystä perusoikeuksien loukkaamisesta

Vaadin tällä kirjelmällä näiden perusoikeuksien rikkomisen osalta tutkintaa laillisessa mielenosoituksessamme. Vaadin poliisijohdon toimien ja vastuiden selvittämiseksi ko. kiellon osalta, kuin myös eduskunnan oikeusasiamiestä tutkimaan tätä julkista virallisesti ilmoitetun mielenosoituksen sabotointia poliisijohdon käskyin ja määräyksin, niin että alempana komentoketjussa korvan taustat märkinä toimivat poikaset (ainakin sellaiselta vaikutti tämä tamperelaispoju ) eivät lankea retostelemaan ja myhäilemään perusoikeuksia rikkovien määräysten edessä vaan kieltäytyvät niistä välittömästi väärän komennon saatuaan. 

Tulee herkästi mieleen olisiko tässä ollut nyt sellaisia Hitlerin "Friwillige" murhaajia, jotka eivät osaa erottaa väärää käskyä oikeasta? Poliisikoulutukseen ilmeisesti pitää panostaa lisää koulutusmäärärahoja perusoikeuksien näkökulmasta?


Seppo Lehto - miehitettyjen alueidemme palauttaja kansakunnallemme ja perusoikeuksien loukkauksen kohteeksi joutunut kansalainen 2.8.2005

Lisää Isänmaan ja miehitettyjen alueidemme
asiaa googlaten ko yhdistystä


Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.
Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13
Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193 rekisteröity 20.11.2003
Y-tunnus: 2023568-3 Aatteellinen yhdistys

---------------------
http://kavkazblogi.blogspot.fi/
------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti