sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Kaatuneiden muistopäivä Marsalkka Mannerheimin Valkoisen armeijan voitonparaatipäivä kommari-Suomea haaveilleista 16.5.1918 eilen ja samoin tänään

Kaatuneiden muistopäivä Marsalkka Mannerheimin Valkoisen armeijan voitonparaatipäivä kommari-Suomea haaveilleista 16.5.1918 eilen ja samoin tänään 16.5.2010

Marsalkka Mannerheimin jalanjäljissä Valkoisen Suomen sanomaa tämän päivän tsuhnille suomalaisille Jääkäriliikkeen jalanjäljissä myös perinnepataljoona 27:ssä varusmiehenä palvellut Seppo Lehto tunnettu blogisti ja Suomen tunnetuin islam- ja maahanmuuttokriitikko.

Mahdollisesti myös tämä itse itseään vanjaksi mainostanut, joka kaatuneiden muistopäivän kuvia lähetti ko. kaatuneiden muistopäivän tilaan osallistumisestaan täysillä kuvienjulkaisuoikeudella, on palvellut jääkäripataljoona 27 perinneyksiköissä? ( Sitä ei tarina kertonut vielä )

Hyvä ryssä on parempi kuin huono tsuhna tai hurri, joita hallintoomme on pesiytynyt Sovjet aikojen miehittäjä-Ryssän ja stalinismin päivien tapaan. Nyt on Hertta Kuusisen sijaan liki koko valtioneuvostomme ja valtakoneistomme otto-wille kuusisen tavoittelemassa tilassa.


Spasiba: Kiitämme kuvia sähköpostiimme lähettänyttä suomenvenäläistä reserviläistä joka lähetti kuvia kaatuneiden muistopäivään osallistumisestaan käytettäväksi tässä blogissa sillä hänkin on oppinut että miehittäjä-Ryssä ei ole hyvä edes vanjoille vaan on valmis puolustamaan Suomea ja vaatii myös kokonaista miehittämätöntä Suomea "Hankosta Petsamoon"-laulun sanoja tapaellen sähköpostinsa mukaan ( Sukujuurensa ovat kuulemma Kivennavalta )


Seppo Lehto maahanmuutto- ja islamkriitikko, sekä vapaussoturien soihdunkantaja


---------------------------

Uusi tapa osoittaa isänmaallisuutta ja eurooppalaisia arvoja:

Ole sinäkin mukana osallistumassa "Piirrä Muhammed = Draw Muhammed 20.5.2010 Look at more from internet

-----------------------------


http://kavkazblogi.blogspot.com/


---------------------------