torstai 14. toukokuuta 2009

Tampereen punikkiyliopisto peruutti yksipuolisesti The Soviet Story -elokuvan esittämisen.

Seuraava uutinen on julkaistu alunperin KAVKAZ.FI sivustolla 20.4.2009.

Tampereen Yliopistolla oli tarkoitus esittää Tampereen Seudun Tykistökillan toimesta The Soviet Story -elokuva 20.4.2009. Tilojen käytöstä oli kirjallinen sopimus Tampereen Yliopiston kanssa. Tampereen Punikkiyliopisto kuitenkin irtisanoi yksipuolisesti sopimuksen sähköpostiviestillä vain kahta arkipäivää ennen sovittua esitysaikaa kertomatta syitä tai päätöksen tekijää. Myöhemmin tuli julkisuuteen, että päätöksen olivat tehneet hallintojohtaja Timo Lahti ja rehtori Krista Varantola, sillä perusteella ettei yliopiston tiloissa sallita poliittisia tilaisuuksia. Tämä ei kuitenkaan ole ollut aiemmin esteenä erilaisten punavihreiden poliittisten tilaisuuksien järjestämiselle yliopiston tiloissa. Tilaisuus järjestettiin kaikesta huolimatta Tampereen Technopoliksessa.

Eräät nimeltämainitsemattomat tahot olivat ennalta ilmoittaneet, että Seppo Lehto ei olisi tervetullut tilaisuuteen, ja uhkailivat Lehtoa väkivallalla mikäli hän tulee paikalle. Rauhan miehenä Seppo Lehto keksi kaikkia osapuolia tyydyttävän ratkaisun, ja saapui tilaisuuteen ortodoksipapiksi naamioituneena. Seppo Lehto toivotti tulijat tervetulleiksi Hermiankadulta käsin, mutta joutui muuttamaan ohjelmaansa ennakkotiedoista poiketen siten, ettei hän hygieniasyistä kätellyt tulijoita, sillä paikalla oli pesemättömän oloinen punikeista ja käännynnäismuslimeista koostuva roskajoukon oloinen lauma, joka läsnäolollaan aiheutti selkeän hygieniahaitan.

Ohjelmaa oli muutettu myös sen suhteen, että elokuvanäytäntöä oli aiennettu ilmoitetusta poiketen. Elokuva valotti varsin hyvin lähihistoriaamme, ja keskustelu oli asiallista. Mahdollisten punikkiprovokaatioiden varalta Seppo oli valmiina laukomaan valitut sanat tunnetusti sanaisesta arkustaan. Punikit eivät kuitenkaan uskaltaneet edes tulla katsomaan elokuvaa, joten Sepon verbaalista lahjakkuutta ei tarvittu. Ainoa häiriötekijä oli muuan perussuomalaisten aktivisti, joka Sepon tunnistettuaan yritti tehdä vaikutuksen omalla persupropagandallaan. Seppo osallistui keskusteluun virallisen ohjelman päätyttyä.

Kiitokset järjestäjille!

Alla kuvakavalkaadi tapahtumista. Kiitos kuvista Aamulehden toimittajalle.

Kumma larppaajaporukka saapuu. Itse Aragorn?


Ehei. Se olikin itse suurvisiiri Mullah-Abdullah seurakuntansa kanssa Lidlin kassi kilisten.


Taitaa piipussa palaa muukin kuin tupakka.


Hallut iskee ja tuima katse. "Ei helvetti."


Poliisillakin oli asiaa. Olisiko syynä morsiamen iän tarkistus?


Poliisi vei Lidlin kassin. Voihan dhimmi sentään! Siinä meni meidän eväät.


Hei katsokaa kaverit! Tässä tolpassa on joku naru. Mitä tapahtuu jos siitä vetää?


Yo man. I can smell colors.


Far out. Hyvät kamat sulla käsilaukussa.


No comments.


Työkalulippukin kaivettiin naftaliinista.


Toimittajia oli enemmän kuin mielenosoittajia.


Tykistöprikaatin killan edustaja avasi tilaisuuden.


Veikko Saksi esiintyi asiantuntevasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti