sunnuntai 9. toukokuuta 2010

9.5.2010 Kommunisti-Saatana Sovjet Russia Ryssä kuten kenraali Ehnroothkin totesi sen ns. "voitonpäivä" - Unohdammeko miehityksemme ja menetyksemme?


9.5.2010 Kommunisti-Saatana Sovjet Russia Ryssä kuten kenraali Ehnroothkin totesi sen "voitonpäivä"

Unohdammeko aluemiehityksemme, muut henkiset sekä aineelliset menetyksemme?


http://kavkaz.fi - muistin virkistämiseksi menetimme miehittäjä-Ryssälle n. 45 900 km2 + n. 300 meripenikulmaa Petsamosta Huippuvuorille ulottuvan maakaasu- ja öljykentä Euroopan suuriman makean veden altaan Laatokan myötä ja paljon paljon muuta
Det samma på russki e toze på ryska: http://kavkaz.fi/ru ryssänkieltähän tämä on kaikilla muillakin kielillä joten sitä oikeutta ei voine mikään Ryssästä / ryssästä äidinkielenäänkin puhuva ja pamlaava valtionsyyttäjä meiltä riistää muuta kuin törkeästi yhdenvertaisuuttamme loukaten kielisortona.

Älkäämme alistuko demokraattisten lakimiesten suomenkielen raiskaamiselle ja perusoikeuksiemme murentamiselle. Katsokaa ja googlettakaa mitä on Demla r.y. ja sen taustatahot. Aivan oikein valtionsyyttäjä mika johan illman, presidentti tarja halonen käsi kätehen lyö ja Stalinin haamu sieltä kurkistaa.

Seppo Lehto Miehittäjä-Ryssän perintäyhdistyksen tavoitteet http://kavkaz.fi/tavoitteet.html
pj http://kavkaz.fi


Tutustakaa mitä meillä on perittävänä tämän miehittäjä-Ryssän ja sen kommunistisen ja isovenäläisen rosvoarmeijan jota myös Puna-armeijaksi on kutsuttu:


Yhdistyksen nimi:

Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.

Sääntöjen 2 §:stä Tarkoitus ja toiminta:

1. Vaadimme tunnettujen ja tiedettyjen "neuvostopartisaanien" luovuttamista Suomeen tuomioharkintaa varten epäillyistä sotarikoksistaan Suomea ja suomalaisia kohtaan.

2. Vaadimme Suomelta ryöstettyjen ns. sotakorvausten eli ryöstösaaliin takaisinmaksatusta kaikkine pääomineen ja laillisine korkoineen, sekä miehitettyjen alueidemme palautusta välittömästi ja siinä yhteydessä 14.10.1920 Tarton rauhansopimuksen uudelleenratifioimista kaikkine artikloineen.

3. Vaadimme Moskovan alueen edustajilta eli Kremlin hallinnolta täysimittaista sotakorvausrahastojen synnyttämistä, siinä mittakaavassa kuin mitä Saksa ja Itävalta ovat tehneet toisen maailmansodan jäljiltä.

4. Vaadimme Tsetsenian kansanmurhaan 1994-1996 ja vuodesta 1999 uudelleen käynnistetyn kansanmurhan ja joukkotuhon Moskovan Kremlin hallinnon vastuullisia kuten esim. Vladimir Putinia Haagiin syytettäviksi samoilla perusteilla, kuin Slobodan Milosevicia esikuntineen. Viittaamme mm. Jelena Bonnerin lausumiin Timo Hämäläisen artikkelissa "SIVUSILMIN" HS:ssa 1.3.2001 s.B7: "Jelena Bonner ja Venäjän demokratia": "Uuden Venäjän suurin turmio ja häpeä ovat kaksi Tsetsenian sotaa ja Tsetsenian kansan tosiasiallinen kansanmurha". Mahdollisuuksien mukaan pitää Tsetsenialle taata sen kansalliset rajat sen mukaan mitä ne olivat ennen Stalinin hirmutöitä ja etnisiä karkoituksia 1940-luvulla, sekä korvauksia ko. silloisista ihmisoikeusrikoksista nykyiseltä Moskovan oblastin eli alueen Kremlin hallinnolta vähintään samassa mittakaavassa, kuin Saksa on maksanut Kolmannen Valtakunnan vainokohteille ja heidän omaisilleen.

5. Kremlin hallinnoimat ulkomaiset rahavarat ja sijoitukset vaadimme jäädytettäviksi, kunnes sitova poliittinen ja juridisesti pätevä sopimus on tehty korvausrahastosta eri kansallisuuksien hyväksi vastaavallalailla, kuten ns. Kolmannen Valtakunnan ajan pakkotyöläisille v. 1999. Neuvosto-Venäjän perikunta ei ole maksanut vielä mitään sotarikoksistaan ja miehityksistään, vaan on päätynyt tekemään uusia Tsetseniassa.

6. Kulttuuriperinnön vaaliminen tuleville sukupolville kokonaisessa ja ehyessä Suomessa, samoin kuin muillakin Kremlin rikoksista kärsineillä kohteilla ja kansoilla ilman leninismi-stalinismin ja isovenäläisyyden rikosten hyväksyntää ja miehitystä.

Viitteet:
Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13
Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193http://kavkazblogi.blogspot.com/